Het appartement

Het appartement - Crete Joy Georgioupolis

Het huis bestaat uit twee aparte woningen waarvan wijzelf het bovenste appartement bewonen.
Elk appartement heeft zijn eigen op- en ingang welke zijn geheel gescheiden van elkaar, zodat ieder appartement kan genieten van eigen privacy.

Mocht u al vroeg op Kreta aankomen maar kunt u nog niet van het appartement gebruikmaken, dan kunt u uw koffers bij ons achterlaten zodat u zonder uw spullen al iets kunt ondernemen. Gaat u vertrekken, maar is dat pas later op de dag? Da is er natuurlijk ook de mogelijkheid dat u uw koffers bij ons achterlaat tot het moment van vertrek.

Indeling van vakantieappartement Crete Joy

Indeling van vakantieappartement Crete Joy - Crete Joy Georgioupolis

U komt binnen in een gezellige woonkamer. Daar is een fijne bank aanwezig die u makkelijk tot een bedbank kunt maken en waar nog eens twee personen kunnen slapen. Verder is het appartement voorzien van een eettafel met makkelijke stoelen. De keuken is gesitueerd tussen de woon- en eetkamer, en is van alle gemakken voorzien om een lekkere maaltijd thuis te kunnen bereiden.
Aangrenzend aan de woonkamer zijn twee slaapkamers; één kamer met een tweepersoons bed en één kamer met twee eenpersoonsbedden.

Om het appartement zijn 2 ruime terrassen waar de woon- en slaapkamers op uitkomen en waar u lekker kunt relaxen. Daaraan vast zit onze tuin met zijn citroen-, sinaasappel-, mandarijn-, vijg- en abrikozenbomen.

Op de benedenverdieping naast de tuin is één gezamenlijk terras dat u met ons deelt waar een vaste grote BBQ en een lange tafel aanwezig zijn.

In de tuin is een fijn zwembad aanwezig waar u heerlijk kunt verkoelen met een prachtig uitzicht.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.