Het appartement

Het appartement - Crete Joy Georgioupolis

Het huis bestaat uit twee aparte woningen waarvan wijzelf het bovenste appartement bewonen.
Elk appartement heeft zijn eigen op- en ingang welke zijn geheel gescheiden van elkaar, zodat ieder appartement kan genieten van eigen privacy.

De verhuur van het appartement is van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 11.00 uur.

Mocht u al vroeg op Kreta aankomen maar kunt u nog niet van het appartement gebruikmaken, dan kunt u uw koffers bij ons achterlaten zodat u zonder uw spullen al iets kunt ondernemen. Gaat u vertrekken, maar is dat pas later op de dag? Da is er natuurlijk ook de mogelijkheid dat u uw koffers bij ons achterlaat tot het moment van vertrek.

Indeling van appartement 'Crete Joy'

U komt binnen in een gezellige woonkamer. Daar is een fijne bank aanwezig die u makkelijk tot een bedbank kunt maken
en waar nog eens twee personen kunnen slapen. Verder is het appartement voorzien van een eettafel met makkelijke stoelen. De keuken is gesitueerd tussen de woon- en eetkamer en is van alle gemakken voorzien om een lekkere maaltijd thuis te kunnen bereiden. Aangrenzend aan de woonkamer zijn twee slaapkamers; één kamer met een tweepersoons bed en één kamer met twee eenpersoonsbedden. Om het appartement zijn 2 ruime terrassen waar de woon- en slaapkamers op uitkomen en waar u lekker kunt relaxen Daaraan vast zit onze tuin met zijn citroen-, sinaasappel-, mandarijn-, vijg- en abrikozenbomen.

Op de benedenverdieping naast de tuin is één gezamenlijk terras dat u met ons deelt waar een vaste grote BBQ en een lange tafel aanwezig zijn.

Omdat het ons eerste jaar is op Kreta zijn er nog toekomstplannen, daarom is er nu nog geen zwembad aanwezig maar wij willen proberen om in 2021 een mooi dakterras met klein zwembad te realiseren, en fijne ligstoelen, zodat u af en toe kunt afkoelen en genieten van het vergezicht naar de Witte Bergen.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.